Nuffnang Ads

Friday, 6 June 2014

PENGANTIN LAMA VERSI CARTOON?

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. 1 jun lepas selesai sudah majlis pihak lelaki.. Lega sangat-sangat.. Bukan pengantin baru lagi ni. Da 2 bulan lebih pun. Tapi semalam dapat lagi 1 hadiah dari SIL.. She gave us potrait versi cartoon punya. Tak tau actually nak sebut potrait ke apa. Saya sangat lembap bab lukisan ni. Yang saya tau saya & husband versi cartoon dalam lukisan tu.hehe. Comel je. Eh. Puji drawing tau. Bukan puji sendiri.heheh. Nanti nak frame kan la & gantung kat bilik.

Tadaaa!!


Yang asal?


He. Tu je nak cerita. TQ singgah =)

7 comments:

Mia Liana said...

cantik ni.. bukan senang nak lukis potret..

#terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

Humairah Jimat said...

tq sudi singgah =) dah mula jenjalan dr smalam.. bnyk btol yg join..he. salam kenal..

ros_reeza said...

salam kenal dari Ros.. singahsini dari segmen kak Mia.. done follow :)

Humairah Jimat said...

salam kenal ros.. =) tq..pasni singgah sana pulak..

Humairah Jimat said...
This comment has been removed by the author.
arein azlan said...

Wah!!!chantek la awk..kte sme lg,ain mymbt menantu pn pki bju wrne purple..tp suami pki kot..

Humairah Jimat said...

he.kita ari tu belah lelaki mmg x plan nak pakai warna apa.. sbb sbulan sblum mjlis sana baru g cuba baju..sewa..sy ssh carik yg muat sbb petite.haha.baju ni la yg pling kcik.tu pun kena kecikkan lg bg muat2 ngn bdn..