Nuffnang Ads

Wednesday, 25 June 2014

TEMUDUGA SPA

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Syukur dapat panggilan temuduga. Lepas kahwin ni nampaknya murah rezeki dapat panggilan temuduga. 1st dapat temuduga SPA bulan April hari tu. 10 hari lepas kahwin tau. He. Masih merah lagi jari. Masa tu dipanggil untuk temuduga Pembantu Pembangunan Masyarakat S17. Result da keluar pun. Tapi hampa sikit. Sikit. Tak banyak sebab jadi simpanan lantikan. Ada sapa-sapa tau lebih detail tak tentang status ni?


Ni keputusan yang saya dapat hari tu. Hopefully nanti akan tukar ke lantikan tetap. Amin.

Sebulan pastu terima SMS dari SPA cakap ada temuduga untuk jawatan Pembantu Tadbir Perkeranian/Operasi pulak on 18 June. Alhamdulillah dah lalui pon last week. Sekarang tunggu keputusan dapat ke tak. Nak tau soalan temuduga ni? Singgah sini SOALAN TEMUDUGA PEMBANTU TADBIR P/O. Untuk temuduga ni belum keluar keputusan lagi. Kalau tak silap hujung bulan Julai nanti baru dapat result. Harap kali ni dapat result Lantikan Tetap =p Amin..



Petang tadi kat office bosan takde kerja nak buat, so saya bukak SPA. Memang macam ni la kalau belum dapat kerja tetap. Asyik-asyik bukak web tu. Haha. Tengok-tengok eh, macam ada update baru.
Tadaa!

Alhamdulillah. Kali ni dipanggil untuk temuduga Pembantu Tadbir Kewangan pulak.. 10 Julai nanti. Tak lama lagi. Berdebar dah ni. Ada yang pernah temuduga PT W17 ni tak? Apa jugak soalan yang panel tanya ye? Help me! Harap dapat buat yang terbaik kali ni. & harap dapat salah satu dari 3 temuduga ni. Amin..

Masih mengharap panggilan untuk ni pulak.


Ya Allah, Kau permudahkan lah segala urusan kami. Kau murahkan lah rezeki kami.

Thank you for reading =)






9 comments:

aisyah ambris said...

Tahniah rezeki melimpah ruah..

Humairah Jimat said...

makaseh,.harap ada rezeki melekat slh satu nnti =)

Cikdelima merah said...

tahniah..selamat berjaya..

Asha Lya said...

tahniah..moga berjaya..mcm tu la rezki lps kawin kan..hopely lya pun akan dpt juga amin :)

Humairah Jimat said...

cik delima :tq..harap dpt buat yg tbaik nnti & ada rezeki..=)
lya : insyaAllah..doakan tk lya jgk =)

Humairah Jimat said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam..
admin, sy pun dipanggil untuk temuduga PT Kewangan w17 10 julai nnti...tp skrg tgh pening coz tak tau nak prepare apa..ni first time dpt bhgn kewangan...ada tips or contoh soalan yg akn dtanya tak..?tq...

Humairah Jimat said...

wsalam..ada kwn sy yg dh interview smlm..dia ckap ada soalan ttg integrity, tugas w17 & ttg GST=) good luck!

Anonymous said...

good luck jugak utk awak..harap2 sama2 la kita dapat ye..inshaAllah.. :)