Nuffnang Ads

Sunday, 15 January 2017

PON PON! SAPA NAK VOUCHER DISKAUN ZALORA?

*sticky post.scroll down untuk new post.

Assalamualaikum..

Sharing is caring kan? Ni dah dekat nak raya of course ramai yang tengah cari baju. kasut, handbeg? Semua semua la. This year, beraya dengan ZALORA. Sebab, baju diorang ya ampun.. Banyak sangat pilihan, cantik, & berpatutan!

Check it out here Tampil Bergaya di Hari Raya

Korang pun suka kan.. So kat sini & hari ini =p, saya nak share voucher code diskaun kalau korang nak shopping kat ZALORA.

Sebelum tu, pastikan barang yang korang pilih tak termasuk dalam senarai jenama nonsale brand tau. Boleh check dekat sini NONSALE BRAND. Sebab barang-barang dalam senarai ni takde diskaun.. So check dulu ye. Kalau takde dalam senarai ni, means korang boleh guna voucher code kat bawah =) Diskaun 15%!

ZBAPQZZI


Masukkan code dekat atas ye. Selamat bershopping =)

12 comments:

cik mah said...

Wah...semua dok cerita zalora..kn tgok juga ni...

Unknown said...

kena tgok cik mah..sblm yg cantik2 tu habis..huhu.

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Info Alamat said...

Maaf ikut komen di sini untuk silaturrahmi sesama blogger

Unknown said...

Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji...sy follower ke89 di sini ..

http://ilovebunga89.blogspot.my/

AtieYusof said...

seronok shopping Zalora ni...selalu gak beli..
salam perkenalan..follow sni:)

Therina Jopri said...

Selalu mencari alasan nak sopink kat zalora. namun apakan daya selalu yang berkenan tu takde saiz

Unknown said...

Kak. Blh kmk contact ktk x? Mok tnyk pasal surat rayuan.

Unknown said...

Kak. Kmk mk tnyk pasal surat rayuan.

Unknown said...

@wirabona bona emel kmk mini_meyrah87@yahoo.com

joe said...

Nice Blog!

xuanhathudong said...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.