Nuffnang Ads

Tuesday, 17 June 2014

DOAKAN SAYA

Assalamualaikum.

Short update je malam ni. Memang sangat busy lately. Penat. But happy. =) 
Esok 18 Jun, saya ada temuduga Pembantu Tadbir under SPA. Wish me good luck. Sangat perlukan kerja tetap. Ya la, kerja sekarang pun masih kontrak & tak tau status masih sambung ke tidak=( So saya harap ada rezeki untuk temuduga kali ni. Tak kisah la bukan bidang yang saya study dulu. Yang penting bertaraf tetap.

Doakan saya ada rezeki. Dipermudahkan urusan temuduga esok. Yep?? Amin.

Update blog sambil baca nota sikit-sikit. Korang selalu buat nota cam ni tak? Haha. Dah lusuh kertas nota. Bukan lusuh sebab selalu ulangkaji. Tapi sebab simpan dalam beg lama sangat. Bacanya tidak.haha. Ok la. Nak sambung baca note jap. Doakan esok saya dapat jawab temuduga dengan baik ye? AMIN =)

Thanks for reading!

2 comments:

Nuriesya Nadia said...

Jangan lupa kongsi apa dia tanya eh , kita pun ada intebiu 27 ni. T_T

Humairah Jimat said...

nadia interview pmbntu tadbir jgk ya?good luck!nnti sy buat entry pa diorang tnya ya =)