Nuffnang Ads

Tuesday, 29 April 2014

HIAS KERETA KAWEN DENGAN TEDDY BEAR COMEL!

Assalamualaikum...

Seperti yang saya g tau sebelum ni, saya memang nak DIY kereta pengantin..Sebabnya, bagi saya lebih save kalau hias sendiri! Biar pun comel kereta selepas di hias hanyalah di tahap sederhana. Saya tetap rasa puas hati.haha.

Ha..Comel x???haha.


Hari ni da genap sebulan saya kawen.Alhamdulillah.. Dah kawen mana nak main anak patung/ teddy lagi kennn?? Jadi saya nak let go pasangan comel ni!
Ukuran : 15 cm tinggi approx.
Yang girl pakai double layer veil. ha.
Yang boy pakai topi tu.
Price : RM 30 include pos!
SOLD!
Macam biasa kalau berminat boleh emel saya mayrahmay8789@gmail.com. =)

Cari pre loved barang kawen murah ? Singgah sini pleaseee : 

3 comments:

Asha Lya said...

comel la tedy..

Ismail N said...

Memang lg jimat kalau decorate sendiri, asal tak over. Cute teddy! :D

Humairah Jimat said...

kan?bole jimat bnyk klu deco sndiri =)