Nuffnang Ads

Wednesday, 1 January 2014

WEDDING PREPS

Assalamualaikum..

3 bulan lagi majlis akan berlangsung =) InsyaaAllah.. Tapi banyak lagi yang kena buat..huhu..

1) Ambik borang kahwin kat Jabatan Agama Islam. En.Tunang da ambik borang dia tapi belum complete kan. & saya tak dapat nak proceed dulu sebab tunggu borang dia lengkap. Kahwin berlainan daerah bertambah la sikit prosedurnya.

2) Ujian saringan HIV. Ni la yang paling tak nak buat. Alahaiii..

3) Bilik pengantin. Just dah clearkan barang-barang. Belum mula cat pun -_-.

4) Kad kahwin. Yang pihak perempuan dah settle. Yang pihak lelaki belum lagi -_-.

5) Doorgift . Belum decide nak beli apa untuk isi doorgift.

6) Hiasan kereta pengantin. Niat hati nak DIY sebab nak save bajet. =) Tapi belum beli material la..

7) Nak pilih/cari emcee untuk majlis sanding.

8) Tempah katering.

9) Bunga tangan untuk akad nikah. Ni pun nak DIY =)

10) Tempah MUA.

Banyak lagi yang belum settle.Doakan majlis saya nanti berjalan lancar & dipermudahkan ye..Amin..=)

4 comments:

S. Faezah said...

gud luck..MUA n catering dah kena book da ni..hihii

Ayue Idris said...

xlme da lg..best of luck ye.. :)

Humairah Jimat said...

huhu.. tu la..x lama lg..makin bdebar da ni..adoi..

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)