Nuffnang Ads

Saturday, 18 January 2014

Result 2nd giveaway by Handbouquet-Ibtisam

Assalamualaikum...

Yang dah joined giveaway ni mesti excited tunggu keputusan kan? Giveaway ni dah tamat pada 15 januari ye.. & seperti yang dijanjikan, hari ni Ciktie pun umukan dekat fb beliau Handbouquet-Ibtisam. Saya kan salah seorang peserta =) Bole baca kat entry ni Giveaway by Handbouquet-Ibtisam.


So, tadi saya terus jengok FB Ciktie nak tengok kalau-kalau Ciktie dah umumkan. Tadaaa! 1st post saya tengok gambar yang ada nama pemenang pertama.Jeng jeng jeng...

Cik Mariatulkhabtitah bt Hamzah.. Dia dapat 1 handbouquet + 30 tasbih fatihah. So lucky! Then, saya scroll bawah lagi. Usha nama 2nd place pulak. Dup dap dup dap. 

2nd winner : Cik Nurshafika bt Mohd Sakeh. Congrats! Pun dapat handbouquet + 20 tasbih fatihah. 
Ahhhhh..line tenet slow pulak. Tunggu-tunggu loading lagi nak scroll kat bawah. Pleaseeee nak tau sapa dapat 3rd place. 3rd place akan dapat 15 tasbih fatihah tau. Walaupun tak dapat handbouquet, tasbih ni sangat berguna. Hajat hati kalau saya menang, tak kira la dapat handbouquet + tasbih or dapat tasbih saja, saya nak bagi tasbih tu dengan kumpulan Zikir masa majlis sanding saya nanti. Ye la, tasbih kalau kita bagi kat orang & orang tu guna, kita pun bole dapat pahala sekali =) 

Sementara tunggu loading, sempat lagi cuci beras tuk masak nasi. Alahh..Line tak sporting a..Tau la saya tak menang 1st & 2nd place. Jangan a macam ni. Tup tup tengok da nampak gambar pemenang 3rd place.. Drum rollllllll... Bagi semangat sikit ye... Debar-debar ni nak tau dapat ke tak dapat. (Bridetobe yang bajet sangat ketat macam saya ni memang suka dapat hadiah=p) 
TADAAAAA!!!


3rd winner : dapat 15 tasbih fatihah. EHEM-EHEM.eh ehhh.. Nama saya la..Alhamdulillah.. Ha...walaupun tak dapat handbouquet (hoping) saya syukur sangat-sangat dapat jugak tasbih ni.. TQ sangat-sangat dekat Handbouquet-Ibtisam sebab buat giveaway macam ni.

Bridetobe kat lua tu boleh la usha page Ciktie ni.. Bukan handbouquet + tasbih je Ciktie jual tau.
* Bunga telur
* Veil pun ada tau! Cantik kan?
* Brooch/corsage. Comelnya!
* Signage

* Tasbih ;)

Dan handbouquet! Banyak jenis ada tau! Rambang mata tengok. Ada lace handbouquet, rose handbouquet, ada yang kristal, ada pearl handbouquet, satin, daisy.. Adoi. Memang cantik-cantik semuanya. My favourite daisy handbouquet & lace handbouquet.Sweet je! Bestnya kalau tangan saya ni macam tangan Ciktie. Bagi bridetobe yang berminat bole la tengok kat Handbouquet-Ibtisam ye. Confirm tak tau nak pilih mana satu. Tak caya? Tengok ni!


Alololo..Cantik sangat-sangat! Ok! So kalau berminat bole PM Ciktie kat FB Handbouquet-Ibtisam.
Kepada Ciktie makaseh banyak2! ;)

-Selamat mencuci mata-


4 comments:

cik tie@ibtisam said...

tq dear... rajen sungguh...

cik tie@ibtisam said...

hi cik adik manis yg rajen...
give me a super creatif & cutr entry...
title is "handbouquet idaman hati"
and will see..
what i wan to give u..
and give me a link when u post it..

thank you!

cik tie@ibtisam said...

*cute

Humairah Jimat said...

Ciktie!tarikh tmt bila ye.smangat ni!sbb skrg mseh travelling smpai 24.bkk blog pn pkai hp cinonet je ni.:-(