Nuffnang Ads

Sunday, 12 January 2014

GIVEAWAY BY HANDBOUQUET-IBTISAM

Assalamualaikum =)

Kali ni saya join giveaway by Handbouquet-Ibtisam pulak. Sebab hadiahnya sangat menarik tau! Sesuai sangat untuk bridetobe macam saya ni. So, bagi bridetobe yang lain tu, jom la join sekali. Mana tau rezeki kan? Cara nak sertainya mudah je. 

Langkah2 nya :-
1) LIKE page ini Handbouquet-Ibtisam
2) LIKE gambar ini 2nd Giveaway
3) SHARE pada wall anda & publickan
4) COMMENT "Done & Nama Penuh beserta tarikh mjlis"
5) Tunggu, Doa & Tawakal moga ada rezeki kalian
6) Tamat pd 15.01.14 dan pemenang akan diumumkan pd 18.01.14


Selain FB, korang jugak boleh join kat instagram & blog!

Kalau korang nak share di intagram, guna hashtag #2ndgiveawaybyibtisam #ordinaryibtisam dan tag nama '@ciktie' .. Nanti diorang akan cek di fb & intagram.. Bole jg refer ig @ciktie utk cara2...

Untuk blogger pulak.. Bole buat entry dan bg kat diorang link entry tersebut.. 

Giveaway ni terbuka pada mereka yang majlisnya bln Mac 2014 dan ke atas. So, saya sempat lagi nak join =) Doakan saya dapat ye? AMIN. Pemenang akan dipilih secara rawak tau.

Haaa..nak tau hadiahnya??BEST SANGAT!

1st - 1 Handbouquet + 30pcs Tasbih Fatihah (random color)
2nd - 1 Handbouquet + 20pcs Tasbih Fatihah (random color)
3rd - 15pcs Tasbih Fatihah (random color)


-GOOD LUCK-



4 comments:

cik tie@ibtisam said...

tq dear for joining...
stay tune...
gud luck~

Humairah Jimat said...

ok sis! =)harap ada rezeki nanti. AMIN..

ain said...

thanks sis for sharing. salam perkenalan :D

Humairah Jimat said...

welcome ain =)ain bridetobe jgk kn?nnti ada yg best kita share2 ye.salam kenal..=)