Nuffnang Ads

Thursday, 30 July 2015

SHOPPING TAPI DAPAT DUIT??

#sticky post.scroll bawah untuk new post

Assalamualaikum.

Korang termasuk saya ni selalu suka shopping online berabis duit kan? Maklumla semua nya klik2 saja. Tak perlu carik parking. Tangan pun cerdik je klik sana sini cari barang. Kan? Pernah tak shopping tapi dapat duit balik? Ha.. Nak tak? Jadi sebelum shopping ONLINE sila baca entry ni sampai habis. Tak rugiii.

Kalau ikut cara ni korang boleh dapat dari 5% - 16% cashback tau! 
Contoh korang beli baju bernilai RM100, & ada tawaran cashback 10%, maksudnya korang akan dapat balik RM10! Nilai ni akan di kreditkan dekat akaun shopback korang. 

Macam mana nak dapat akaun shopback? Sila register melalui link kat bawah

Lepas tu boleh isi detail macam biasa dekat bahagian SIGN UP. Lepas Sign Up boleh la usha kat situ korang nak shopping kat website mana. Ada banyakkkk tau.

Then, klik kat link website yang korang nak terjah & shopping macam biasa! Habis shopping boleh cek cashback dekat akaun shopback korang tadi. Paling lambat masuk pun dalam 2 hari.

Ok. Cashback ni pulak korang boleh redeem selepas 60 hari dari tarikh korang shopping tadi. Boleh pilih nak masuk akaun bank korang / melalui Paypal. Minimum redeem cashback RM10. 

So sila ke SHOPBACK.MY untuk register, shopping, & dapat duit balik! 


Tengok offer cashback diorang bagi.. Ada yang samapai 16%. Banyak tu.


Selamat mencuba =)


1 comment:

mohd syahril kiplih said...

http://shopback.my/r/shfPyj
daftar sini untuk dapat bonus...peace