Nuffnang Ads

Wednesday, 28 December 2016

HUSNA TURN 2 SOON!

Assalamualaikum.

Husna dah 21 months old. 3 bulan je lagi masuk 2 years. Sindrom mak2 macam ni la. Lagi 3 bulan rasa macam wau x lama lagi. So kena prepare for next birthday celebration. Macam la nak buat kenduri kahwin kan.

Alhamdulillah sepanjang 21 bulan ni banyak belajar. Husna pun dah makin sihat. Makin berat. Agak nya dah 11 kg maybe. Dah mula belajar cakap sikit-sikit. Buat ayat pendek-pendek.






Hobi sekarang menyanyi. Haha. Kalau dengar radio dalam kereta sepanjang jalan dia boleh nyanyi. Sebutan tu tak payah cakap la memang ke laut. Ada bunyi nyek nyek nyek je kekadang.

Ibu doakan moga Husna terus sehat-sehat je. Jadi anak yang baik, dengar cakap & bijak.. 

AAMIN...

2 comments:

Orked V. said...

macam anak cina. hehehe. ingat mase 2014 sya ade komen2 pasal baby kt sini. time tu husna x lahir lagi. hehehe. kejap je mase kan..

mairah mairah said...

@orked V. A'aa..tula xtau ikut muka sapa ni. slalu sgt jumpa doc cina dulu masa ngandong kot.he.