Nuffnang Ads

Tuesday, 22 September 2015

HUNTING FOR THIS!

Assalamualaikum.


Santa Barbara Baby Activity Play Center

Lately asyik usha walker/baby chair, baby high chair, semua la. Tiap hari bukak LAZADA. Diorang leh amik saya jadi promoter tak? Kidding. Haha. Dah tiap hari bukak, baca review kat blog2 mummy2, ada yang tak support guna walker.

Bahaya katanya. Yela walker kan boleh pecut lelaju. Hik. So walker. Nak beli baby chair la boleh guna masa makan cum boleh letak Husna rehat-rehat. Tapiiii.. Anak buah saya yang umur masuk setaun tak lama lagi, kaklong saya cakap just guna high chair masa makan saje. Sebab nya tak boleh dah letak dia suka2 dalam tu. Dia pandai & selalu cuba lepaskan diri. Bayangkan kalau jatuh? So highchair jugak.

Last-last masa window shopping kat Lazada terjumpa yang kat atas tuuuu. Comel tak? Comel kannnn. Harga RM 209.00. Tapi tak dapat beli dulu =( Sebab postage ke Sarawak mahal. Kena tunggu LAZADA offer free postage la ya.

Offer pleaseeeee =) Aamin..

Review barang yang dah beli kat LAZADA sebelum ni. Jemput singgah : Sale LAZADA


7 comments:

Yumida Huda said...

eee bez eh..kmk maok juak k anak kmk
tp rega ya mahal gilak..bez mun ada org berik hadiah ooo

mairah mairah said...

yala..rega nya pun best juak..he.yala xpat meli dolok tk..tgu offer lok..he.

Eintan Nurfuzie said...

aha.. kos ke sana mahal gak kan? lazada kena de hq di sana ni
Mari lawat blog cik en
Nurfuzie.Com
Cik en mencari sponsar untuk GA cik en
Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1
Entry terbaru cik en mengenai
Apa Itu Lotus Birth?

mairah mairah said...

A'a..kdg2 brg lagi murah dr kos shipping..hm..

Puan Deeba said...

Comeynya.. rasa nak beli je untuk anak.. tapi anak belum lahir lagi.. hehe.. jadinya kena bersabar dulu.. by the way salam perkenalan.. saya singgah dan follow sini :)

Asha Lya said...

Comel2 sbrla nnt da offer blh grap satu hhehe

Eka Tikah said...

kite pun suka beli kat ladaza. tapi time pos free la. hehe