Nuffnang Ads

Saturday, 26 October 2013

HIV TEST BAKAL PENGANTIN

Assalamualaikum..

5 months to go. Benda yang paling buat saya takut HIV TEST! Sebab saya takut injection, ambik darah, luka, & yang sewaktu dengannya =( Dulu saya dengar kat Sarawak tak wajib buat HIV test ni. Tapi tak pasti pulak sekarang dah wajib ke tak.Mohon pencerahan kalau ada yang tau..hm..Honestly lemah semangat saya nak buat. Bole tak buat HIV test pakai rambut??ahaha. Marah doktor kalau dengar saya tanya mcm ni.He. Tapi kalau kat Sarawak pun dah wajib, nak tak nak saya kena buat jugak.huhu. Kena beranikan diri kalau nak kawen ye tak?he. Doakan saya ye.=)

9 comments:

arein azlan said...

hehehe..kite same...ain paling takut wat test tu...nmpk darah dah loya lagi la kene test cmtu....cmne pun tetp kene wat...pastu dorg kata test tu ada valid die kan??dalm 3 bulan b4 kahwin...

Humairah Jimat said...

tu la..=( klu x wajib bole la skip..hm..test tu mmg ada validity..sah utk 3 bln je..so xnak la buat dulu.nnti da expired tkt nak buat lg.he.tgu bln 1 nnti bole la buat ain.=)

Humairah Jimat said...

ain jom join segmen ni sekali..=)

http://meyrahumeyrah.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan-november.html

arein azlan said...

Done join awk..huhu!!!

Hunny Kitty said...

blogwalking+follow.....have a nice weekend! good luck

Humairah Jimat said...

thanks hunny=) salam knal..pas ni jenjln kat sana ye..=)

ika zulkefli said...

moga semua brjalan dgn lancar :) salam balas kunjungan :)

Humairah Jimat said...

tq ika!=)

me.liyana said...

alalal..tak sakit la..mcm kene gigit semot..kekeke