Nuffnang Ads

Saturday, 9 November 2013

Bride To Be Blogger Contest by Red Ribbon Wedding Works

Assalamualaikum..=)

Hari ni teruja sangat bila bukak blog tengok Red Ribbon Wedding Works buat Bride To Be Blogger Contest=) Bukan apa, bagi bride to be macam saya ni, contest-contest macam ni sangat membantu tau kalau ada rezeki menang. Ok, sekarang saya nak review tentang Red Ribbon Wedding Works ni. Sebelum contest ni pun saya memang dah like page Red Ribbon Boutique. Ye la barang-barang dia adorable sangat especially Lace Umbrella ni!Omaigaddd!Tengok ni=)

Cantik kan..Banyak pilihan warna pulak tu. psstt;p Suka tengok yang beidge. Nak lagi jimat? Bole sewa jugak tau!Rate sewa pun bagi saya sangat la berbaloi.So, bagi bride to be yang nak save bajet, bole sewa je kat sini=)


Payung bentuk love tu pun supergojesss! En.Tunang please hadiahkan saya payung ni.Lepas kahwin pun sanggup pakai tau!Eh.Tunggu-tunggu.Bukan payung je ada ye adik-adik. Macam-macam ada kat sini tau.Nak bunga? (√ ) Nak daun? (√ ) Nak crown? (√ ) Nak veil? (√ ) Nak wedding gown?(√ ) Nak colourful cushion? No problem (√ ) Nak pelamin comel?  (√ )
Banyak tak??Ada banyak lagi tau. Ada yang bole beli, ada yang bole sewa. So, up to you. Kalau nak simpan buat kenangan, beli la kan?;) Ok. Layan gambar-gambar dulu. Sila jangan juling ya sebab banyak sangat godaan pada gambar-gambar ni.
Bagi bride to be yang cari veil yang simple, ini pun cantik rite?? Harga pun very reasonable.
Cantik tak??Bagi yang nak DIY pelamin, bole sewa bunga ni untuk serikan lagi pelamin tu.Tak payah penat-penat gubah kan?
Nah!Bukan bunga je ada tau!daun pun ada.

Ha..Ni kusyen warna-warni.Saya tau mesti ramai yang suka kan???Bole sewa ikut warna tema korang.huhu.Best nya.Sukati la nak pilih warna apa semua ada. Eh.Eh.Tau, memang murah rate sewa nya kan? So, daripada susah-susah cari kat luar, leh usha kat sini ye.
Ehem.Birdcage! Bole guna untuk deco pelamin korang!Super sweet ok. Sewa? RM40 je sepasang!

OK!Yang ni I love the mostt!Comel kan kalau letak atas katil ;) Sweet je.eheh.

Ha..Untuk bride yang nak buat ala-ala arabian tu cantik kalau pakai macam ni ;p

Ok.Belum habis lagi ye, sebab ada banyak sangat servis diorang. Salah satu yang saya berhajat & pertimbangkan untuk sewa ; bunga untuk hias kereta! Sebab cas sewa diorang berpatutan sangat. Ye la kalau hantar kedai paling murah pun RM200 kan? & pernah a kawan saya ambik sekali pakej dekat bridal dengan cas RM 100 je untuk hiasan kereta.Kita pun macam waaa untungnya, murah dah tu. Tapi bila sampai hari dia sanding, rupanya dia just letak ribbon bulat yang bole beli RM4 satu tu dekat pintu kereta=( Tak berbaloi betul. So, daripada bayar mahal-mahal, better sewa kat sini=) Cantik tau..
Cantik kan? Tinggal pasang je lagi.Tapi kalau yang dekat, bole mintak diorang pasang sekali=)

Haaaa..Comel tak??he. Satu untuk bride, satu lagi untuk groom. Alololo..

Mesti rambang mata da kan? Banyak lagi perkhidmatan diorang ni. Photobooth pun ada..Sekarang kan banyak pengantin yang suka pakai photobooth..Bole jadi stesen untuk tangkap gambar=)



Suka tak?Kalau suka, bole la pegi usha kat page diorang  Red Ribbon Wedding Works. Dannn..Kalau awak pun bride to be, jom la join sekali contest ni. Just buat entry tentang page diorang & rebut peluang untuk menang sarung kusyen Mr&Mrs dan entry terbaik akan dapat payung lace!=) Goodluck!Doakan saya ada rezeki ye.AMIIN..


^_^

3 comments:

S. Faezah said...

gud luck! sy pon da join :)

Humairah Jimat said...

tq!=) gudluck utk awk jgk..

Miss Hidy said...

All the Best, :)

Berminat dengan telekung Cantik dari Bella Ammara,
Boleh dijadikan hantaran perkahwinan,
sila ke link :
http://nhidylife.blogspot.com/2013/12/bella-ammara-year-end-sales.html