Nuffnang Ads

Wednesday, 18 February 2015

Menghitung Hari

Assalamualaikum..

Wah. Tajuk bukan main lagi kan. Hari ni dah 18 Februari.
EDD : 12 Mac 2015.
Mula cuti bersalin : 2 Mac 2015.

Tak sampai sebulan lagi jumpa baby, InsyaAllah. Sekarang baby kurang sikit kick2 maybe sebab dah sempit kat dalam tu. Tapi bila dia mengeras, semput jadinya. Naik tangga office pun dah makin slow. Tak sabar nya nak mula cuti. Nasib baik next week last turun kerja =) Saja ambik cuti awal 10 hari. Ye la anak pertama tak tau lagi macam mana so better ready awal. Lagipun rasanya tak larat lagi nak turun naik tangga office tingkat 3 ni. Hurm.. Sabar ye. Next week je lagi. Pastu exercise kat rumah je. He.


1 comment:

Cikgu Norazimah said...

Salam mesra..

Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html